2015-ben úgy döntöttük, megpróbáljuk máshogy. Minden jel arra utal, hogy sikerült. Elsőre talán úgy tűnhet, hogy a Sensitive Nutrition egy újabb hangzatos nevű táplálékkiegészítő család, amely semmivel nem ad többet, mint az ismert nagy márkák. És ez olyannyira így van, hogy nem hogy többet, hanem lényegesen kevesebbet adunk… például adalékanyagokból. Használhatnánk hangzatos frázisokat, de az igazság az, hogy az egyetlen erősségünk, hogy azt tesszük a termékeinkbe, amit a címkén feltüntetünk. Viszont abból igyekszünk a legjobbat. A tiszta zselatinkapszula előnye, hogy nem tartalmaz színezéket, térfogatnövelő, illetve semmilyen technológiai adalékanyagot, így bőven van hely az értékes hatóanyagoknak. Ennek köszönhetően az étrendkiegészítő vagy vitaminkomplexeink akár több, egymást segítő hatóanyagokat tartalmaznak, ráadásul olyan mennyiségben, ami csak adalék nélkül férhet el ilyen méretben. Tehát ha a piros vagy a kék kapszula között kell választani, maradj inkább az átlátszónál.  És hogy ez mire elég?

„Jelenleg a Sensitive Nutrition egyetlen termékét szedem, ez pedig a C-vitamin + szőlőmag kapszula. Az első hét után éreztem, hogy kevésbé vagyok fáradékony, de a legnagyobb meglepetés a fodrásznál ért, aki közölte, hogy új babahaj nő a halántékom, a homlokom és a forgók környékén.”

Andrea – 39 éves

„Cukorbetegségem miatt kezdtem el fogyókúrázni, mára 35 kilótól szabadultam meg. Az első 20 kiló leadása csak a táplálkozás megváltoztatásának volt köszönhető és viszonylag gyorsan is ment, de ott valamiért megállt a fogyás. A rendszeres testmozgás nem hozott mást, csak fáradtságot és izomlázat. Egy hónap szenvedés után a találkoztam Sensitive Nutrition termékeivel, a számomra ajánlott étrendkiegészítőket és vitaminokat fogyasztva szinte azonnal beindult a fogyás, amellett, hogy az izomtömegem folyamatosan nőtt. Most 35 leadott kiló után már élvezem az edzéseket, nem fáj semmim és erősebb vagyok, mint valaha.”

János – 37 éves